Sebastian Wibe @ Distortion 2019


Nyt navn til Fantastic x H9's Distortion show

Over de næste 8 dage zoomer vi ind på årets DJ line-up på Fantastic scenen, så du kan få et indblik i hvilke acts der stiller op på årets plakat. Vi er nået til dag 4 i præsentationen.

Sebastian Wibe

Sebastian startede sin musikalske karriere med at lave en bootleg af Snow Patrols - Chasing Cars, som hurtigt blev spottet og supportet vidt og bredt af Martin Garrix og Tiesto. Siden da er det gået slag i slag med en række skarpe releases på respekterede dance labels som Hexagon og Be Yourself i Holland.

Singlen "Fighting Me" blev supportet af navne som Lost Frequencies og Don Diablo og ramte #2 på den danske Spotify Viral Chart. I marts måned i år udkom ‘I’m On My Way’, en collab med russiske Dropgun på netop Don Diablo’s label Hexagon. Et track som i øvrigt kan høres i sets fra internationale keyplayers som Fedde Le Grand, Tiesto, Martin Garrix samt mange andre.

Sebastian Wibe spillede også på Fantastic scenen sidste og og er altid garant for en super fest. Tidligere har han spillet side om side med navne som Quintino, Brooks og Otto Knows samt på festivaler som Smukfest og Starbeach. Netop nu arbejder han på en masse ny musik til 2019, som du helt sikkert vil blive præsenteret for den 30 Maj på Godsbane Gade. Rygterne vil vide der bl.a. er en cool collab på vej, via Snavs’ Riotville label!

Seb er flyvende - "You Gotta Feel The Wibe"!

VoteSebastianWibe@Distortion2019 

Permalink - Posted by Sebastian Wibe on Wed 29 May 2019

« Don Diablo & Jessie J (Rayet Remix) More Plastic - Spotify Playlist »